Laddbox Mariestad

Laddbox pris

Laddbox i Mariestad utan väntan

Vill du kunna ladda elbilen hemma med egen laddbox i Mariestad? Kontakta oss så löser vi det snabbt, oftast inom två veckor. Som flexibel lokal elfirma erbjuder vi laddboxar, laddstolpar och laddstationer i Mariestad. Enkelt, snabbt och till ett förmånligt fast pris där laddbox och installation ingår. Väljer du oss som leverantör av din laddbox i Mariestad så hjälper vi dig självklart att ta del av det förmånliga skatteavdraget för Grön Teknik: 50 % grönt rotavdrag direkt på fakturan. Alltid snabb offert och med en enklare vardag i sikte!

Laddbox i Mariestad till fast pris och med snabb installation

Vi har högt tryck på våra populära laddboxar i Mariestad men garanterar dig en bokad tid utan lång väntan. Du får en nyckelfärdig laddbox tryggt installerad av behörig elektriker. Välkommen med din bokning!

 • Fast pris från 8125:- inkl laddbox & installation i Mariestad
 • Välj bland marknadsledande laddboxar
 • Snabb installation – inom 1-2 veckor
 • Skatteavdrag för Grön Teknik
 • En enda kontaktperson samt tydlig process
 • Trygg leverantör – vi har installerat över 500 laddboxar senaste året!
 • Behöriga elektriker för din säkerhet

Laddbox i Mariestad – så enkelt är det

Hos oss får du i Mariestad en laddbox som är nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad samt tryggt installerad av behöriga elektriker. Utöver ett smidigt paketpris med fast pris från 8 125:- så erbjuder vi ett enkelt upplägg:

 1. Välj laddbox samt tillbehör bland vårt urval av marknadens mest populära produkter.
 2. Vi lämnar offert med fast pris där ditt skatteavdrag på 50 % för Grön Teknik ingår direkt på fakturan utifrån de förutsättningar din fastighet har.
 3. Installation av laddbox i Mariestad inom 2 veckor. Våra auktoriserade elektriker bokas in på en tid som passar dig för att installera din laddbox i Mariestad.
 4. En och samma kontaktperson håller dig underrättad. Finns tillgänglig för frågor innan, under och efter installation av laddboxen i Mariestad.
 5. Laddboxen sätts upp på väggen eller på en stolpe i anslutning till bilens parkering.
 6. Ett par timmar senare är din laddbox installerad hemma hos dig i Mariestad. Redo att snabbt och säkert ladda din elbil när du vill.

Bra att veta: installera laddbox i Mariestad

Varje månad installerar vi ett stort antal laddboxar i Mariestad. Ibland möts vi av frågor, och några saker kan vara bra att tänka på innan.

Vad krävs av mitt elsystem för att installera laddbox?

En vanlig undran hos våra kunder i Mariestad är om deras elsystem klarar en laddbox. Som behöriga elektriker kan vi alltid göra en korrekt bedömning – och oftast finns inga hinder. I samband med att vi installerar laddbox i Mariestad åtgärdar vi vid behov även andra elinstallationer. Exempelvis installation av jordfelsbrytare, något som din laddbox enligt svensk standard måste ha. Vi är en trygg leverantör med enbart auktoriserade elektriker som gör jobbet och som gärna hjälper dig bedöma om husets elsystem är i gott skick innan vi installerar din laddbox i Mariestad.

Lämplig effekt för laddbox i Mariestad?

Vi ger alltid professionella råd utifrån dina behov. Att installera för hög effekt i onödan kan medföra ytterligare kostnader för dig, som ett dyrare abonnemang för el med högre effekt samt dyrare hårdvara. För hemladdning behöver du vanligtvis inte ha så hög laddeffekt då tanken är att du ofta laddar fullt under nattens alla timmar . Vi anpassar våra rekommendationer utifrån vad som lämpar sig för dina behov och ser alltid till att du har effekt nog så att bilen hinner ladda klart över natten.

Vilken kontakt krävs för min laddbox i Mariestad?

Elbilsladdning kan upplevas som komplext. Det snurrar många begrepp: 1-fas, 3-fas, typ 1 och typ 2 etc. Som behöriga installatörer följer vi rekommenderade standarder. Vill du ta råd eller att vi guidar dig kring vad som gäller så säger du bara till. Kortfattat: enligt EU:s ska typ 2-kontakten vara standard för växelströmsladdning och CCS-kontakten vara standard för likströmsladdning.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE DIN LADDBOX

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!