Elinstallation Mariestad

Elinstallation Mariestad

Elinstallation Mariestad: det trygga valet

Service är vår styrka och för dig innebär det att vi kommer på en tid som passar dig. Utan längre väntan dessutom; oftast har vi tid samma vecka! Varför vänta på din elinstallation i Mariestad? Vi tar tag i allt inom el: från vardagsfix till renovering och nybyggnation. För din trygghet är vi till 100 % behöriga elektriker som evererar alla typer av elinstallationer i Mariestad och hela Västergötland.

Säkra elinstallationer i Mariestad

Alla våra elinstallationer i Mariestad utförs av behöriga fackmän som även är duktiga på att leverera personlig service.

Samma engagemang oavsett uppdrag: snabbt och effektivt får vi upp din belysning och dimmer, installerar spishäll, fixar golvvärme, byter elcentral eller ser till att elbilen får sin laddbox.

Oavsett vilken elinstallation i Mariestad du vill ha hjälp med så kan du boka oss på kort varsel och utan lång väntetid.

Vilka elinstallationer kräver en behörig elektriker?

Är du inte behörig så måste du vara försiktig när det kommer till el. Du har personligt ansvarig för de elinstallationer i Mariestad du utför på egen hand. Det är både olagligt och livsfarligt men även förenat med brandrisk att chansa med el. Ditt försäkringsbolag accepterar inte heller obehöriga installationer, vilket är en viktig aspekt. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som inte får utföras själv. Det är förvånande många: du får exempelvis inte installera belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat eller utföra någon typ av fast elinstallation. Ring oss alltid för trygg elinstallation i Mariestad. Vi hjälper dig även med bra rådgivning inför byggprojekt.

I vår service ingår:

  • Elinstallationer i Mariestad av lokala elektriker
  • Alltid behöriga elektriker
  • Elinstallationer i Mariestad som passar ditt schema
  • Elinstallationer i Mariestad till priset vi kommit överens om
  • Eljour dygnet runt
  • Rotavdrag för elinstallation i Mariestad

Bokad elinstallation i Mariestad samma vecka

Elinstallationer i Mariestad levereras snabbt. Oftast har vi tid inom ett par dagar. Vår bakgrund som dedicerad eljour ligger till grund för vår förmåga att erbjuda god service även för planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Mariestad

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Mariestad.

Eljour 24/7: akuta elinstallationer i Mariestad

När läget är akut finns vi för dig. Vår eljour som levererar akuta elinstallationer i Mariestad är alltid tillgänglig, dag & natt, vardag som helg. Vi är på plats inom en timme oavsett var i Mariestad du befinner dig.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40

Vi svarar dygnet runt!