Elinstallation Mariestad

Elinstallation Mariestad: en behörig elektriker snabbt

Ring oss direkt när du behöver hjälp med säkra elinstallationer i Mariestad.

Hos oss behöver du inte slösa tid på onödig väntan; vi bokar in dig på tid som passar din kalender - ofta kan vi göra jobbet samma vecka om du önskar.

Vi fixar alla typer av elinstallationer vare sig det handlar om belysning, modernisering av elcentral eller installation av laddbox till elbilen. Med vårt team av behöriga elektriker hjälper dig med alla typer av elinstallationer i Mariestad: elarbeten i vardagen eller helhetslösningar vid renovering eller nybyggnation.

Säkra elinstallationer i Mariestad

På kort varsel och utan lång väntetid tar vi hand om alla typer av elinstallationer i Mariestad. De utförs till hundra procent av behöriga elektriker. Snabba och säkra, det är våra främsta egenskaper som sammanfattas av vårt viktigaste kärnvärde: service – något som kännetecknar oss som din lokala elektrikerfirma.

Vårt kundlöfte: Personlig service och elinstallationer i Mariestad av hög kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

Elinstallationer som kräver behörig elektriker?

Var väldigt försiktig med att själv ge dig på eljobb. Du är alltid personligt ansvarig för de elinstallationer i Mariestad du utför på egen hand. Förvånande många elinstallationer kräver en auktoriserad elektriker för att vara säker och för att ditt försäkringsbolag ska acceptera den. Att chansa med el är olagligt och förenat med livsfara. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som inte får utföras själv. Du får exempelvis inte installera belysning utomhus om du inte är behörig. Andra exempel på uppdrag som du bör överlåta till oss är fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat samt nedgrävning av elkabel. Ring oss så löser vi det snabbt: vi levererar enbart säkra elinstallationer i Mariestad. Dessutom erbjuder vi trygg rådgivning inför dina projekt.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Mariestad av lokala elektriker
 • Alltid behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Mariestad på tider som passar dig
 • Elinstallationer i Mariestad till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Mariestad

Boka elinstallation i Mariestad

Enkelt att boka en elektriker:

 1. Ring oss på 031-308 94 44 eller fyll i kontaktformuläret.
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
 4. En lokal elektriker utför arbetet.
 5. Du får faktura på arbetet.

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Bokad elinstallation i Mariestad – samma vecka

Alltid snabbt bokade elinstallationer i Mariestad; oftast inom ett par dagar. En tjänst som vi har möjliggjort genom att dra nytta av vår bakgrund som engagerade eljour. Våra ambitioner om snabb service har vi också utökat till planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Mariestad

Vi är ett certifierat elföretag, auktoriserade av Elsäkerhetsverket. Vi kompromissar aldrig när det gäller kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Mariestad. Som en extra bonus är vi också kvicka!

Vi är en lokal och erfaren elfirma i Mariestad som erbjuder tjänster inom alla typer av elinstallationer. Vi har lång erfarenhet och omfattande kompetens inom området, och vi har genomfört ett brett spektrum av elinstallationer för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Vi är behöriga och auktoriserade elektriker med den utbildning och erfarenhet som krävs för att genomföra olika typer av elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi upprätthåller en utmärkt kommunikation med våra kunder och vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet på vårt arbete.

Säkra elinstallationer med TEAM Mariestad

När du väljer att samarbeta med oss för dina elinstallationer kan du vara säker på att vi är kompetenta, pålitliga och flexibla. Vi har en hög tillgänglighet och kan oftast boka in ditt jobb inom en vecka. Vi erbjuder tydliga tidsramar och klara priser, så att du har en klar uppfattning om vad du kan förvänta dig.

Vi är specialiserade på alla typer av elinstallationer och kan hjälpa dig med allt från installation av nya strömbrytare eller eluttag till utbyte av äldre belysning eller installation av smarta hemsystem. Vi kan även stötta dig med större projekt som innefattar elinstallation i nybyggda hus eller omgestaltade kontor. Oavsett vilka elarbeten du behöver hjälp med är vi här för att assistera dig!

Om du bor i Mariestad och är i behov av hjälp med elinstallationer är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information och för att boka ett möte. Vi ser fram emot att höra från dig!